Despre asigurarea de viata de la ING

Cum poti sa accesezi o asigurare de viata de la ING? Ce varianta sa alegi?

Asigurarea de viata de la ING este una dintre cele mai cunoscute din piata de gen din Romania.

Din cate am vazut, cei de la ING iti pun la dispozitie, daca vrei sa-ti faci o asigurare de viata, trei pachete, iar tu trebuie sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine.

In cazul in care ti se intampla un necaz, familia iti va fi protejata de aceasta asigurare de viata. Este un motiv suficient pentru a avea in vedere un astfel de produs. Pana la urma, nimeni nu se asteapta la ceva rau, iar necazul cand vine, nu poate fi anticipat.

Daca, la un moment dat, tu nu vei ai fi langa familia ta, o astfel de asigurare de viata iti poate ajuta familia sa-ti revina din punct de vedere financiar si sa depaseasca macar din acest punct de vedere dificultatile.

Cele trei pachete pe care ING le ofera pentru asigurarile de viata sunt urmatoarele:

  • pachetul ING Vita Protect 9 – cu un cost lunar de 9 lei, pachetul ofera 120.000 de lei in caz de deces din accident si respectiv 12.000 de lei in cazul decesului din imbolnavire;
  • pahetul ING Vita Protect 18 – cu un cost de 18 le lunar, ofera o suma de 240.000 in caz de deces din accident si respectiv de 24.000 de lei in caz de deces din imbolnavire
  • pachetul ING Vita Protect 36, costa 26 de lei pe luna si ofera o suma de 480.000 de lei in caz de deces din accident si respectiv de 48.000 de lei pentru deces din boala.

Daca la un moment dat optezi pentru unul dintre aceste pachete si vrei sa-l modifici o poti face fie online apeland la serviciuk ING Home’Bank, fie direct la sediul ING de care apartii.

De asigurare pot beneficia pana la 3 mostenitori legali. Beneficiarii pot fi atat copii cat si alte rude. Beneficiarii pot fi modificati pe parcursul derularii contractului de asigurare, completand un formular de Modificare/Stergere beneficiar.

Ca sa accesezi o astfel de asigurare de viata ING, trebuie sa ai intre 18 si 60 de ani, asigurarea incetand la varsta de 61 de ani.

Este bine ca beneficiarii sa stie de asigurare pentru a beneficia de ea la momentul oportun.

Pentru orice informatii legate de asigurarile de viata ING Vita Protect, puteti sa luati legatura cu Serviciul Relatii Clienti ING Bank. Programul este de luni pana duminica de la 07:00 la 23:00. Puteti sa le trimiteti email la contact@ing.ro ori sa sunati la telefonul 2ING (2464).

De asemenea, pentru a obtine un ajutor in cumpararea unei asigurari de viata de la ING, puteti sa apeleati la un broker oficial: Amsterdam Broker de Asigurare S.R.L. cu sediul in Bucureşti, Bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 48, etaj 7, Birou Amsterdam Broker, sector 1, broker@ing.ro.

Avantajele asigurarilor de viata ING:

  • obtii ajutor pentru familia ta atunci cand tu nu vei mai fi
  • esti asigurat incepand de a doua zi de cand semenezi contractul de asigurat
  • plata se face automat direct din contul tau prin debitare lunara.

Cum accesezi online?

In primul rand iti creezi un cont pe homebank.ro si te loghezi in cont. Intri in sectiunea din platforma numita „Vreau Asigurare” si alegi pachetul potrivit in functie de nevoile tale si ale familiei tale.

Formularul pe care trebuie sa-l completezi contine urmatoarele rubrici: nume, prenume, email, telefon, CNP, Oras si respectiv sucursala cea mai apropiata a ING Sucuesala o gasiti repede, dupa ce selectati orasul din lista, practiv va apare o harta cu localizarea sucursalelor apropiate de dumneavoastra. Trimiti formularul si astepti sa fii contactat.

Faptul ca intr-o zi s-ar putea ca familia ta sa ramana fara tine nu este un gand tocmai linistitor. Cu asigurarea de viata ING Vita Protect cu siguranta vei fi mai linistit cel putin din punctul de vedere financiar in ceea ce-i priveste pe cei din familia ta. Macar o astfel de grija sa le-o rezolvi.

rca-ieftin.ro%20

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies