Un nou asigurator a aparut pe piata din Romania – Watford Insurance

Pe piata din Romania a aparut un nou asigurator este vorba de Watford Insurance Company Europe

Watford Insurance Company Europe noul jucator din piata asigurarilor, este o subsidiara detinuta de Watford Re Ltd., o companie mare de asigurari si reasigurari, cu un capital impresionant la finele lui 2017 de 1,2 miliarde dolari.

Subsidiarele Watford Group si Watford Insurance sunt clasificate cu ratingul A – insemnand excelent, de la compania de acordare a ratingului AM Best si tot acelasi calificativ de la Kroll Bond Rating Agency. Aceste calificative sunt o confirmare a puterii marii companii si o recunastere a calitatii acesteia in piata globala.

Waterford Insurance si-a inceput activitatea in Irlanda, Marea Britanie si de curand in Romania.

Pe piata romaneasca, cei de la Watford Insurance si-au externalizat serviciile catre un furnizor de asigurari – Intaro Insurance Services SA.

Intr-o prima faza, se pare ca Watford Insurance va intra pe piata cu asigurari autori si produse auxiliare destinate persoanelor fizice si juridice. Produsele de asigurari vor fi livrate prin intermediul brokerilor de asigurari. Dupa cum se stie, in piata din Romania este 60% din volumul asigurarilor sunt intermediate de societatile de brokeraj.

Cei de la Watford isi propun sa-si extinda oferta si catre alte produse de asigurari, cum ar fi cele imobiliare, de raspunderi civile, accidente, asigurari de sanatate, etc.

Watford Re Ltd este unul din marii asiguratori la nivel mondial, fiind prezent pe piata din SUA din 2014, iar in Europa din 2015.

Deocamdata, pe platforma online a firmei, in categoria de produse si servicii gasiti RCA, atat la capitolul asigurari generale cat si la daune.

Daca doriti sa incheiati o asigurare de tip RCA, veti primi si o asigurare Carte Verde pe terirouriu statelor membre UE.

Printre riscurile acoperite de RCA–ul Watford Insurance amintim aici: obligatia de a despagubi partea prejudiciata pentru prejudicii dovedite suferite in urma accidentului produs prin intermediul vehiculului asigurat, despagubiri pentru: vatamari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial, prejudicii materiale, costuri privind readucerea vehiculului in stare initiala, prejudicii reprezentand consecinta lipsei de folosinta a vehiculului avariat, cheltuieli de judecata, cheltuieli legate de transportul vehiculului. De asemenea, se mai acorda despagubiri pentru: prejudiciul produs de disponizitivele ori instalatiile cu care a fost echipat vehiculul, culpa conducatorului auto, fapta lucrurlui, scurgere, risipire ori cadere de diverse substante ori materiale, prejudicii datorate deschiderii usilor in timpul mersului sau cand vehiculul stationeaza, etc.

Limita de despagubire al RCA-ului oferit de Watford Insurance este de:
– 1.220.000 per accident, indiferent de numarul masinilor implicate
– 6.070.000 euro per accident, in caz de vatamari corporale si decese.

Watford Insurance poate fi contactata telefonic la numarul 021 9110, de luni pana vineri de la 9 la 18. Pentru informatii suplimentare, aveti adresa de email infoline@watford.ro. Pentru detalii despre produse si servicii, puteti consulta platforma online a societatii: www.watford.ro.

rca-ieftin.ro%20

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies