Vrei sa conduci in siguranta?

Drivesafe te poate ajuta sa achizitionezi o asigurare auto rapid si usor, fara batai de cap.

Drivesafe este o platforma online, de unde posesorii de masini poti achiztioneza polite de asigurari auto cat se poate de facil.

Aceasta platforma este administrata de firma Virtualbox care este inregistrata in Registrul intermediarilor de asigurari si reasigurari, fiind un asistent in brokeraj pentru Mira Solutions Broker de asigurare-reasigurare.

Drivesafe poate sa-ti ofera o polita de asigurare de la unul din asiguratorii de top din Romania.

Ce fel de asigurari poti incheia prin intermediul Drivesafe?

Asigurare RCA

Aceasta optiune iti da posibilitatea de a incheia un contract de asigurari cu o companie de asigurari autorizata. In baza acestui contract, compania ce a emis polita RCA plateste daune tertelor persoane pagubite intr-un eventual accident rutier provocat de autorturismul pentru care s-a incheiat asigurarea. Polita acopera daunele materiale si/sau decesul ori vatamarile corporale, chiar si daunele morale rezultate in urma unui accident.

CASCO

CASCO se adreseaza posesorilor de autoturisme mai noi de 15 ani, aceasta polita asigurandu-te pentru:

  • accidente rutiere prin coliziune cu alt vehicul asigurat
  • furt
  • deteriorari survenite in urma unor caderi de corpuri, explozie, incendiu
  • catastrofe naturale de genul alunecarilor de teren ori cutremure
  • deterioriari generate de fenomene naturale precum: furtuni, vijelii, grindina, precipitatii abundente, caderi mari de zapada etc.

FULL CASCO

Aceasta polita de asigurari este una la indemana tuturor tipurilor de proprietari, atat persoanelor fizice cat si juridice ori leasing.
Daca tu consideri ca o polita CASCO nu-ti este suficienta, atunci FULL CASCO este ceea ce-ti trebuie. Conditia este aceeasi, sa nu ai o masina mai vechie de 15 ani. Acoperirile politei CASCO FULL variaza in functie de necesitati si asiguratorul ales.

Poti alege oricare dintre aceste trei tipuri de asigurari, completand un simplu formular online. Ti se solicita datele personale si de localizare, plus datele masini (numar inmatriculare,serie sasiu, numarul Km la bord, alte detalii).

Poti plati polita de asigurare cu cardul online, utilizand platforma PayU.

Daca nu ai toti banii necesari pentru achitarea politei RCA ori a unei asigurari CASCO ori FULL CASCO, poti apela la plata in rate, caz in care ai mai multe optiuni: prin Alpha Bank, prin Banca Transilvania, prin CardAvantaj, prin BRD.

Pentru a plati cu cardul in rate, trebuie sa parcurgeti toti pasii pana la finalizare, la la plata in interfata PayU, introduceti datele cardului disponibil, putand astfel opta pentru plata in rate pentru tipurile de carduri oferite de bancile amintite anterior.

Pe cei de la Drivesafe ii puteti contacta prin telefon la 07350810, ori prin email pe adresa contact@drivesafe.ro. Informatii suplimentare puteti gasi pe platforma lor online drivesafe.ro.

rca-ieftin.ro%20

Info GDRP | Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Politica cookies